Zijn 25 jaar commerciŽle ervaring hebben hem in 2002 gebracht waar hij nu is; bij zijn eigen bedrijf, Rhenium. John van den Heuvel in trefwoorden: resultaatgericht, grote lijnen, helikopterview. Vasthoudend, soms ongeduldig type. Zwart-witdenker, die blijft streven naar sprankelend grijze en zilveren accenten. Baanbreker in onderhandelingen voor zijn opdrachtgevers. Eerlijk tot op het bot. Met een scherpe, analytische kijk op de inkoopprocessen van zijn opdrachtgevers. Zonder gezeur achteraf.

Van den Heuvel werkt voor multinationals en grote Nederlandse bedrijven. (zie: klanten en voorbeelden). Ook middelgrote bedrijven maken veel gebruik van zijn expertise. Zeker bij bedrijven waar het over substantiŽle bedragen gaat, kan een bescheiden besparing op de inkoop al enorme (positieve) financiŽle gevolgen hebben.

Hij hoopt dat zijn klanten hem vakkundig vinden. Hij dťnkt dat ze hem lastig vinden. Zelf vindt hij zich vooral een doener. Wie er gelijk heeft, doet er niet eens toe, het is de combinatie van eigenschappen die hem maakt tot dŤ adviseur op inkoopgebied.
Rhenium T +31 573 25 88 37 | F +31 573 25 88 65
M +31 6 22 95 63 47 | E info@rhenium.nl